Mijn favorieten

Een woning huren of verhuren

Je huis verhuren? Dat doe je goed met de Sinke verhuurmakelaar!

 

Tijdelijke verhuur
Momenteel staan er veel woningen te koop. Is tijdelijke verhuur een oplossing tegen hoge lasten? Wellicht heb je een nieuwe woning gekocht, terwijl je oude woning nog niet is verkocht. Als dit langer duurt dan verwacht, ga je misschien op zoek naar mogelijkheden om de dubbele lasten te drukken. Als mogelijke optie om de kosten te drukken komt al snel tijdelijke verhuur ter sprake.

Risico’s
Het tijdelijk verhuren van een te koop staande woning brengt risico’s met zich mee. Je kunt hierbij aan het volgende denken:

  • een verhuurde woning is mogelijk lastiger te verkopen.

  • betaalt de huurder op tijd en hoe gaat de huurder om met je woning?

  • is er toestemming van de bank?

  • wat zijn de fiscale gevolgen?

  • wil de huurder de woning verlaten, zodra de woning is verkocht?

Schakel ons in
Door onze lokale kennis, onze ervaring en onze jaarlijkse bijscholing kunnen wij je goed adviseren over de tijdelijke verhuur van je woning. Wij kunnen je ook informeren over de mogelijke risico’s en gevolgen van tijdelijke verhuur. Daarnaast werken wij met de NVM-Woontoets. Je toekomstige huurder wordt hiermee gescreend op o.a. kredietwaardigheid en identiteit.  Door middel van deze NVM Woontoets kunnen wij er zoveel mogelijk voor zorgen dat je jouw woning zorgeloos kunt verhuren.

Ben je huurder?
Vraag dan bij een van onze vestigingen het inschrijfformulier aan, zodat we je inschrijven en op de hoogte houden van actueel en toekomst huuraanbod.
 

 

In gesprekMocht je meer informatie willen, neemt u dan gerust contact met ons op. Graag nodigen wij je uit op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek of advies. Uiteraard kunnen wij ook bij je langskomen.

 

 

Terug naar home

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring